Velkommen til min blog

Hvorfor skrive her.

Tja, jeg skriver på en bog. Det har jeg gjort i rigtig mange år. Og på en eller anden måde kommer jeg ikke i mål. Af en eller anden grund rykker jeg ikke helt på den. Den er ikke dårlig, den er baseret på mit liv og det er en virkelig barsk og god historie. Inspirerende endda for nogen. Jeg er velformuleret og god til at fortælle. Men noget stopper mig. Så nu bliver det her, i små bidder.

Mine livsoplevelser er blevet til livsvilkår. De erfaringer jeg har gjort er blevet fundamentet for mit arbejde. Udgangspunktet for hvorfor jeg gerne vil hjælpe andre mennesker til et bedre sted i livet. Det er det, fordi jeg ved at man kan rejse sig igen og igen. Jeg ved at livet kan slå dig i gulvet med omstændigheder, med vilkår, med alle mulige ting der kan kommer ind udefra, eller ud indefra og skabe så meget rod at de eneste valg du har, er at synke helt til bunds, eller starte forfra igen.

Jeg er startet forfra helt umuligt mange gange. Har ryddet ud og ryddet op. Er flygtet og flyttet. Har sagt goddag og farvel af både gode grunde, for at overleve grunde og for at gøre det der var bedst for mig grunde.

jeg har brugt spidsen af en jetjager på at gå i terapi, fordi jeg bare ikke vil finde mig i at mit liv ikke skulle være fyldt med kærlighed og smukhed. At mit liv skulle bestå af smerte, tårer og uduelige mennesker der ikke ville mig det godt – inklusive mig selv.

Kampen er slut. Nu handler det om at tilføje mere af det gode. Mere kærlighed og mere smukhed. Flere skønne mennesker der vil det samme som jeg vil – danse i kærlighedens varme lys og sprede de gode vibrationer. Det handler om at give det fra mig som kan berige andres liv, det handler om at mærke kærligheden. Den bor indeni os allesammen, det ved jeg den gør. For min søgen efter kærligheden bragte mig hjem til mig selv.

Og der gik jeg og troede jeg ikke kunne elskes eller elske… Men sådan er det jo slet ikke.

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: