Hvad troede du der ville ske?

Nogen gange i livet satser vi. Tager springet og kaster os ud i er eventyr. Jeg synes det er vigtigt at gøre det når det føles rigtigt, når du mærker helt ind i dit inderste hjerte at det er rigtigt for dig.

Og så er det egentlig ligegyldigt hvad andre synes om det, hvis styringen og beslutningen kommer indefra dig og ikke fra noget ydre eller fra noget andre synes.

Lad ikke andres fortolkninger af hvem du er skabe din virkelighed. Lad ikke andres fordomme slå rod og definere dig og den du er. Lad dit hjertes stemme være den du lytter til først. Når det har talt, kan du altid hente refleksioner ind fra dine nærmeste, til at perspektivere og før du tager en endelig beslutning mærker du lige efter en gang mere.

Du er kaptajn i dit liv, det er dig der styrer skuden og bestemmer retning. Og uanset hvad du har oplevet i dit liv kan du altid altid altid vende skuden i en anden retning.

Det kan godt tage tid og det kan godt være svært men det er det hele værd.

Jeg ville ikke være hvor jeg er idag hvis ikke jeg havde troet på det.

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: