Stoooor nyhed livsforandrende faktisk.

En drøm er landet og mit liv vil aldrig blive det samme igen.

Forestil dig en pige på 7 år der er en del af en fest hendes far holder for sine medarbejdere og samarbejdspartnere. Pigen går lidt rundt og bliver á og til klappet på håret, smilet til og talt til. ingen tager egentlig rigtig notits af hende indtil en af gæsterne spørger hende:

“hvad vil du så gerne være når du bliver stor? Maler måske som din far?” Pigen siger med høj og klar barnerøst “nej – jeg skal være forfatter” spørgerens øjenbryn løfter sig en smule og han smiler. Pigens far har rejst sig og slår en latter op mens han stryger hende over håret, “ja ja, det er godt med dig” alle gæster stemmer i med latter, ja nogen af dem nærmest skraldgriner, og den lille piges stemme sygner hen og dør lige der. Drømmen er knust, de voksne tror ikke på hun kan eller at der er en plads til hende med den drøm i live. Faren skubber hende ud af stuen i den store Frederiksberglejlighed og hun tøffer nærmest afsted ud i køkkenet hvor hendes mor er igang med at sætte kager på fad. Hun kan stadig høre dem grine i stuen.

kærligheden til dig er den vigtigste af dem alle.

Det er en del af min historie. Drømmen om at blive forfatter er aldrig død og i alle årene har jeg skrevet historier, digte og alt muligt ind imellem. Forleden dag skrev jeg kontrakt med et forlag som ser et potentiale i mig som forfatter. For mig var det en stor dag, og en dag hvor jeg mærkede champagnebobler i min mave, hvor jeg følte mig løftet op og kom i kontakt med den lille pige på 7 år som blev grinet ud af stuen. Jeg tog hende i hendes sammen med forlaget og gav hende en platform, så nu skal der godt nok skrives for dul hammer. Altså jeg her jo indtil flere bøger der ligger og er igang, jeg har end er næsten er færdig og det er den vi har skrevet under på de udgiver. Så selv om jeg for tiden er syg med både stress og ondt i ryggen, så sker der forrygende gode ting i mit liv.

Er du klar til at læse med på mine historier som vil have rod i virkeligheden, socialrealisme så det batter. Åh jeg håber du er, for det her er min livsdrøm der går i opfyldelse.

Så selv om der kan gå lang tid før du endelig når frem, så bliver det aldrig for sent at gå efter drømmen, det bliver aldrig for sent at give det et skud. Du kan spørge jamen hvad hvis min drøm virkelig stikker af, altså ser for urealistisk ud, så siger jeg – det gør ingenting – når du har mærket i din krop at det er den rigtige drøm for dig, at det er det du skal mens du er her på jorden – så skal du holde fast i den drøm, gå efter det når du kan, forberede dig til du er i en situation hvor universet åbner for den dør der skal til for at du kan realisere din drøm. Og vigtigst af alt, du skal aldrig give slip på din drøm…

Mangler du støtte til at finde din drøm, holde fast i den eller afkode vejen frem til realiseringen så kan jeg godt hjælpe dig.

find mig her: www.MonaK.dk lad os tage en uforpligtende snak.

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: