Så gik der tid med det…

Overskriften er starten på en sang, og sådan er det i realtid, der går tid med både det ene og det andet.

Citatet her til højre er fra en af mine absolut største inspirationer kunstnerisk og i forfatter henseende. Hende har jeg lært meget af, det med at skrive fra hjertet, skrive som du ville tale til det menneske der skal modtage det du skriver, som om de sad foran dig.

Det har jeg forsøgt at gøre med mit værk “Og ingen taler om det”. Den er skrevet færdig, det sidste punktum er sat i dette første bind af 3. Du kan følge Monica på hendes rejse i livet, fra fødslen og så derud af. Du kan få et fælleskab med hende i ensomhedens hjerteskærende rum, der hvor ingen lytter og ingen kærlighed flyder – end ikke den kærlighed der bor i os alle som gerne naturligt skulle flyde til dig selv, fra dig selv. Altså hvis man har lært som lille at man er elskelig og skøn.

Du kan følge med i de katastrofale gerninger der skaber hendes overbevisning om at hun ikke er værd at elske, og som gør hende til offer i eget liv.

Jeg har øst ud af mit eget hjerte i bogen, øst ud af egne erfaringer krydret med fortællinger fra det virkelige liv. Bogen baserer sig på virkelige hændelser, og så er der alt det andet. Det er et følelsesrum hvor mit ønske er at bygge en gangbro til forståelsen for de mennesker der bliver i en voldelig relation, i usunde forhold i livet uden at være i stand til at ryste dem af sig, og det kommer til at se ud som om de iscenesætter sig selv, igen og igen – men det er ikke det der sker. Nogle af os, der har gået ad den vej véd bedre, det er den stemme jeg gerne vil formidle.

Så vil du gerne have indsigt i livet inde i den kvinde der ikke formår at flytte sig væk fra volden og livet med volden, og hvorfor der er nogen der havner der – så køb min bog og fortæl mig hvad du synes.

Der går et lille øjeblik før den er i handlen, 1. maj skulle det gerne ske. Du kan naturligvis forudbestille her hos mig – send mig en mail på Mokjha@outlook.dk med dit navn og din adresse, så skriver jeg dig på den liste, som heldigvis allerede er en realitet.

Og ikke et ord om Corona…

KH Mona

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: