Udgivelse 7. maj 2020

Den her bog har været længe om at blive født, den har boet i mig i mange mange år og den har haft mange forskellige ansigter. Nu er den endelig blevet som jeg tænker den skal være for at give noget til andre. Det er min intention at du som læser, både bliver underholdt, oplyst og får en lille smule mere indsigt i de menneskers indre, som allerede fra fødslen, bliver fanget ind i et livsforløb der bliver præget af dårligt selvværd, manglende kærlighedsudtryk og alt for mange overlevelsesstrategier, som kommer til at skabe et liv på kanten af døden, eller i hvert fald på kanten af glæden.

Der er ingen af os der beder om en bestemt opvækst, ingen af os ved hvilket liv vi egentlig præsenterer vores børn for, fordi vilkår og miljø har stor betydning for hvordan det hele forløber. Vi kan selvfølgelig selv gøre en masse for at det blive godt, men ultimativt så er det sådan at der kan være hændelser, vilkår eller en familiekulturs baggrund der bestemmer rigtig meget.

Fortællingen følger et menneske gennem den proces det også er, at havne i uhensigtsmæssige vilkår, at (over)-leve i en familiekultur med nærmest alle de udfordringer du kan tænke dig, men uden at det ses udenpå. Udadtil er det en fin familie, men på indersiden sker der noget andet end du regner med.

“Og ingen taler om det” er første bind af 3 – for rejsen slutter jo ikke bare, det er en livsrejse og det at arbejde sig ud af det som tynger, er ofte et langt sejt træk. Bliver man så nogensinde færdig med den rejse? Nej det tror jeg ikke man gør, og heldigvis for det, for der ligger enormt meget læring i at turde tage de skridt, læring som kan gives videre til andre og læring som kan tjene langt flere mennesker en den der går igennem det.

Det ved vi jo, for vi inspireres alle af mange forskellige mennesker der har gået gennem svære ting og er kommet ud på den anden side.

Jeg håber jeg kan være med til at inspirere dig med denne bog. Og jeg håber du vil læse den med et åbent hjerte.

Fik jeg sagt at den er baseret på virkelige hændelser?

Du kan hjælpe mig så meget hvis du går ned i din lokale boghandler og bestiller din kopi af bogen hjem til d. 7. maj – så lover jeg til gengæld, at på den anden side af Coronakrisen kommer jeg rundt og signere, også i din boghandel.

Du kan også Bestille den her: https://www.forfatterskabet.dk – og selv om jeg endnu ikke ses på deres side – så er det der den kommer.

Tak og på gensyn hos boghandleren.

Mona K.

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: