Og ingen taler om det.

Bogen er landet på min adresse. Den lander i manges postkasse den kommende torsdag, 7 maj 2020 kommer min bog på gaden for alvor, og jeg kunne ikke være mere stolt.

Den har været længe undervejs, og har været skrevet om og startet forfra mange mange gange. Nu er der et færdigt resultat, og den kan købes fra torsdag, på Saxo.dkwww.forfatterskabet.dkwww.bogogide.dk som de steder jeg vil fremhæve.

Nu skal den ud og have sit eget liv, give dig som læser den oplevelse du nu får, og som med al kunst, så ligger det hos beskueren at tillægge oplevelsen den betydning følelsen der skabes, giver.

Jeg håber du vil læse den med dit hjerte åbent, med troen på at det jeg har skrevet kommer fra mit inderste til dit.

jeg læser små afsnit op af den i disse dage på siden her: https://www.facebook.com/ogingentaleromdet/?ref=bookmarks

Min dybeste drøm er at den kan bruges i undervisningen af mennesker, der arbejder med mennesker. At den får sit eget liv derude, og at det bliver et godt og langt liv.

Jeg kan mærke mens jeg skriver det her at jeg har sluppet den, givet den fri til at du kan tage imod den på den måde du nu skal tage imod den. Jeg er så spændt på hvad anmeldelserne vil sige, spændt på hvordan den vil lande, for der kommer 2 bøger mere i Monicas historie. Historien fortsætter – og jeg indrømmer gerne at jeg har forsøgt at skabe en cliffhanger, og jeg er startet på nr. 2.

Giv mig gerne en tilbagemelding hvis du læser mit værk. Også hvis du ikke synes det var noget for dig…

Kærlige tanker til min bog, og til dig.

Mona Kjærulff Hansen

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: