Sommeren er her og der er sket så meget…

Siden sidst, som var januar måned tror jeg, er der sket forrygende meget. Nogle gange kan jeg blive overrasket af hvordan livet og universet kan smide en rundt i manegen, for så at lande en i de mest forrygende nye settings – okay jo ikke uden en egen indsats altså, og lytning til eget hjerte. Og igen må jeg erkende at det man beder om det får man, så vær varsom med hvad du sender ud i universet, du får måske lige præcis hvad du beder om

Tilbage i januar besluttede jeg at nu måtte det være slut med at gå rundt uden at føle jeg havde retning. Vikar tjansen var fin, og det var en god måde økonomisk at holde hovedet oven vande på, men jeg synes bare ikke det holdt for mig i længden – det var et godt sted at holde en karriere pause som selvstændig. Summa summarum så meldte jeg mig ledig i slutningen af Januar og havde en plan om at få vejledning af jobcentret til nye veje i mit arbejdsliv. I den kontekst skal man søge 2 jobs om ugen og det gjorde jeg ihærdigt. Jeg søgte både indenfor og udenfor mit primære område, som man skal.

I februar blev jeg inviteret til samtale i Gentofte kommune på et job som leder af et familie tilbud de ville starte op. Samme uge jeg søgte det, søgte jeg også et job i en delikatesse i Irma 🙂 og der blev jeg også inviteret til samtale. I Gentofte kom jeg gennem første nåleøje og blev inviteret til 2. samtale og ingen var faktisk mere overrasket end mig da de ringede og tilbød mig jobbet. Så nu sidder jeg som leder i et familietilbud i Gentofte. jeg overtog de 2 øverste etager i en gammel patricier villa, 4 taburetter og et rullebord og så sagde de: “sæt igang”. Jeg synes det er en helt fantastisk chance for mig for at sætte mit præg på en del at behandlingsindsatsen og jeg er dybt taknemmelig for den mulighed.

Dernæst sker der det at min 2. bog er skrevet færdig. jeg opsøger flere forskellige muligheder for at skifte forlag, og lander hos Skriveforlaget https://skriveforlaget.dk i en efterfølgende samtale med Christian derfra, anbefaler han mig at starte mit eget forlag, når jeg alligevel har så mange titler på vej ud af mit indre system. Som sagt så gjort og Forlaget MonaK har set dagens lys. Du kan se mere om det her: https://forlagetmonak.dk Det er jo i sig selv en kæmpe ting at starte op med egne bøger på den måde og jeg synes det er en kæmpe god ide.

Min hjemmeside med terapi er nedlagt, nu er det forlagsvirksomhed jeg fokuserer på. Det betyder ikke at jeg ikke stadig tager imod klienter, for det gør jeg skam i det små, men dem som søger hjælpen hos mig skal vide jeg er her, eller andre skal fortælle dem om mig. Jeg er så priviligeret at mit ry som terapeut er godt, og de som har været i min butik fortæller til andre at det er hjælpsomt. Min taknemmelighed for det er stor.

Mit liv er godt, mine bøger kommer ud i verden igen her i løbet af den næste uge eller 2, så vil du læse med i Bind 2 om Monica og hvordan hun klarer skærene efter alt det grumme der skete hende i Bind 1, så er du så velkommen enten til at bestille via min hjemmeside https://forlagetmonak.dk og få bogen tilsendt med en personlig hilsen i, eller du kan bestille den hos alle de digitale platforme der er derude.

Og sidst men ikke mindst har jeg indledt et samarbejde med en kollega, som er i sin vorden og derfor ikke noget jeg kan dele så meget om endnu. Men vi planlægger nogle samtale saloner hen over efteråret, med forskellige temaer. Vi har valgt at indgå et samarbejde med https://cafebliss.dk hvor stemningen er helt fantastisk, og Kadri som driver caféen, er et gammelt og kært bekendtskab af mig og hun kan med sikkerhed skabe gode vibes til ethvert arrangement. Tjek det ud – det er helt sikkert køreturen værd.

Det er alt for denne gang… Undtagen den virkelighed at jeg savner min hund så meget, jeg troede ikke det ville ske men det gjorde det, så står du med et kuld Cocker spaniel

hvalpe, som du ikke skal have 17.000 for stykket, så ringer du bare. Jeg smider hvad jeg har og kommer med det samme…

Hav en fantastisk sommer, giv mig et hint hvis du har læst med og gerne en anmeldelse af mine bøger hvis du gør dig i den slags 😉

Kærlige tanker

Mona

Offentliggjort af sydhavnsmamma

Nærmer mig noget gråt hår og noget sundt liv. Kærligheden er vigtig for mig, og det at være et godt menneske. Følg med på den rejse der har været min, før i tiden og nu om stunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: